De Sunshine Group kijkt met grote tevredenheid terug op de Kampeer 3-daagse die van 11 t/m 13 juni plaatsvond bij haar hoofdkantoor in Doetinchem. Diverse modellen uit het assortiment van Doréma, Alpenkreuzer en De Waard werden op het buitenterrein gepresenteerd en trokken veel bekijks van toevallige passanten, maar vooral van trouwe en geïnteresseerde kampeerders die onder andere via social media op de hoogte waren gebracht van dit evenement.

“Nu we met z’n allen na een lange en vreemde periode eindelijk weer op vakantie kunnen en mogen, leek dit ons een geschikt moment om als Sunshine Group wat positieve energie de markt in te brengen en de kampeerders te verrassen met aantrekkelijke acties op onze prachtige modellen”, aldus Marcel Beekman, CEO van de Sunshine Group.

“Natuurlijk hebben wij in overleg met de Gemeente maatregelen getroffen om in lijn met de overheidsrichtlijnen deze activiteit te organiseren. Zo was er naast diverse hygiëne maatregelen, een looproute uitgestippeld en hielden we vanzelfsprekend gepaste afstand”. Ondanks deze maatregelen en beperkingen was er voortdurend sprake van een gezellige sfeer. Op drie zonovergoten dagen wist een aanzienlijk aantal consumenten de weg naar onze locatie in Doetinchem te vinden om ons assortiment te bekijken, informatie te ontvangen en demonstraties bij te wonen. In veel gevallen gingen ze met een van onze producten onder de arm weer naar huis. Een paar mooie dagen met veel enthousiaste reacties, leuke gesprekken, nieuwe inzichten en vooral tevreden klanten.

Ook bij onze dealers in het land en in onze De Waard winkel in Heerde, waar dezelfde acties gecommuniceerd werden, was de aanloop groot en is er sprake van grote tevredenheid. “Natuurlijk zullen we in overleg met onze dealers kijken waar we nog kunnen optimaliseren. Voor nu kunnen we samenvattend al wel zeggen dat dit initiatief, waarin we eigenlijk voor het eerst zo zichtbaar als Sunshine Group naar buiten traden, zeker voor herhaling vatbaar is”.

Over Sunshine Group
Sunshine Group is een toonaangevend bedrijf dat vanuit haar bedrijven in Nederland, Duitsland, Engeland, Tsjechië en Slovenië tentgerelateerde producten ontwikkelt, produceert en verkoopt aan klanten binnen en buiten Europa. Bekendste merken hierbij zijn Doréma, Alpenkreuzer en De Waard.