Doneer jij ook?

Wij gaan fietsen voor Stichting Jaimy. Deze stichting zamelt geld in voor onder andere het Prinses Maxima Centrum met als doel om het verblijf van de kinderen wat minder zwaar te maken. Drijvende krachten achter deze stichting zijn Hein en Tonny, de ouders van Jaimy. Na het overlijden van hun zoon hebben zij stichting Jaimy opgericht om geld in te zamelen voor onder andere het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. 

En wij gaan ze daarbij helpen! Help jij mee? 

Dit is waarom wij fietsen:

Teams

Inmiddels hebben we zes teams van fietsers: Team Jaimy, Team ACSI, Team Dorema, Team De Waard, Team Alpenkreuzer en Team kampeerders (een team van fanatieke kampeerders die samen met ons mee gaan fietsen! 

Hieronder zie je alle teams die meedoen. Heb jij een specifiek team waaraan jij wilt doneren? Druk dan rechts op de blauwe knop Doneer aan team

Wat gaan we doen?

Om geld in te zamelen organiseren wij de rit Trap Voor Toekomst! en dat doen we zo: 

  • Een mooie fietstocht door de prachtige omgeving van Zwolle
  • Twee afstanden: 25km en 100km
  • Woensdag 5 juni 2024
  • Start en finish bij De Waard Tenten in Hattem 


Het is belangrijk dat iedereen veilig thuiskomt. Dat betekent dat er geen gele en groene truien te verdienen zijn. We gaan voor een gezellige fietstocht met als doel om zoveel mogelijk geld om te halen namens Stichting Jaimy voor het Prinses Máxima Centrum!

Logo Trap Voor Toekomst!

Wil jij meefietsen?

Wij vinden het super leuk dat er ook een fietsteam voor kampeerders is. Ben jij fanatiek kampeeder en wil jij met dit team meefietsen? Dat kan, zowel voor de 25km als de 100 km. 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via d.zicolella@sunshinegroup.nl! 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: