Loading...

STAGIAIRE PRODUCT DEVELOPMENT / GRAFISCH VORMGEVING

Wil jij stage lopen bij een toonaangevende internationale organisatie? En spreekt de vakantie- en vrijetijdsbranche jou aan? Neem dan contact met ons op!

Over ons
Wij zijn de Sunshine Group! We ontwikkelen, produceren en verkopen tenten, voortenten en vouwwagens. Met de merken Doréma, De Waard en Alpenkreuzer zijn we gevestigd in Nederland, Engeland en Duitsland. De productie vindt plaats in onze eigen faciliteiten in Slovenië en Tsjechië. Binnen de gehele groep werken er ±200 medewerkers.

We zijn een informele no-nonsense club met professionals, gedreven door passie voor onze producten. Onze medewerkers zijn betrokken, hands-on, behulpzaam en beschikken over een gezonde dosis humor. We kennen onze markt, geloven in onze producten en met passie voor kamperen verkopen wij een onvergetelijke beleving voor onze klanten.

Wat zoeken wij?
Sunshine wil haar sterke positie verder uitbouwen door het introduceren van een nieuw designconcept, in vorm, functie, materiaal gebruik en gebruikers benefits. Er zijn voldoende mogelijkheden binnen de producten en de merken. We zijn op zoek naar iemand die ‘out of the box’ wil gaan met zijn/haar creativiteit. Je doel is om een nieuwe tent of accommodatie te ontwikkelen voor een van de merken. Wil je je focussen op de technische toepassingen in onze producten? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheid.

We zijn daarom op zoek naar:

  • Een gedreven 4e jaars student met een studie richting: IPO, Grafisch Ontwerp, Kunstacademie, Textiel & Mode of een bouwkundige richting.
  • Voor een periode van 5 of 6 maanden, minimaal 4 dagen per week;
  • Interesse of affiniteit in de kampeerbranche;
  • Iemand met een hoge mate van zelfstandigheid, creativiteit, technische inzicht en de drive om dit project tot een goed einde te brengen.

Ook is het handig dat je tegen je verlies kunt bij een potje tafeltennis of darten in de pauze 😉

 Wat bieden wij?
Als stagiair(e) bij de Sunshine Group ben je echt een onderdeel van de organisatie en leveren wij een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen met de hulp van gedreven collega’s, werk je aan jouw project en krijg je de kans om jouw ideeën daadwerkelijk om te zetten in producten.

Je komt te werken in een internationale werkomgeving met Doetinchem als standplaats. In overleg, behoort deels thuiswerken ook tot de optie. Je ontvangt een passende stagevergoeding en je kunt elke donderdag kosteloos meedoen aan de gezamenlijke bedrijfsbootcamp onder leiding van een instructeur.

Contact
Wil jij meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen binnen de Sunshine Group? Neem dan contact op met Tessa Smeenk. Samen kijken we graag met je naar een passende mogelijkheid!

Tessa Smeenk – HR Manager
t.smeenk@sunshinegroup.nl
06-15548127