Loading...

STAGIAIRE SOCIAL MEDIA MARKETING

Functieomschrijving

Is social media jouw passie en ben je fan outdoor en kamperen? Studeer jij Media & Design, Communicatie, Marketing of vergelijkbaar? Ben je daarnaast enthousiast, nauwkeurig en weet je van aanpakken? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou!

In deze zelfstandige meewerkstage houd je je bezig met alle aspecten van social media voor Doréma voortenten, Alpenkreuzer vouwwagens en het tenten merk van Nederland, De Waard.

Tijdens deze praktische stage maak je actief deel uit van het Marketingteam en help je bij het zo efficiënt mogelijk inzetten van de social mediakanalen, waarbij jouw creatieve blik zeer gewaardeerd wordt. De hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in deze stage dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En ook eigen initiatieven worden aangemoedigd.

Tijdens jouw stage bestaan je werkzaamheden uit het:

 • Schrijven en aanpassen van met name de content van de Facebook-pagina’s;
 • Meedenken over het vertalen van thema’s naar onze Facebook-pagina’s;
 • Monitoren en meten van klantreacties;
 • Opstellen van een social media plan voor 1 of meerdere merken;
 • Opvolgen, analyseren en evalueren van social media-marketingcampagnes;
 • Briefen van de designers en bureaus over (grafische) uitingen.

WAT HEB JE NODIG VOOR DEZE STAGE?

 • Je bent een 3e of 4e jaars HBO-student, richting Media & Design, Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar.
 • Uiteraard heb jij een aantoonbare passie voor social media: jij weet alles van de nieuwe trends en ontwikkelingen op dit gebied!
 • Je hebt enige stage- of werkervaring (bijbaan) in een dynamische en commerciële omgeving. Enige affiniteit met kamperen is in ieder geval gewenst.
 • Communicatief ben je sterk en omdat jij content schrijft en aanpast op onze social mediakanalen heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Heb je ervaring met Photoshop en/ of InDesign? Dan is dat een pre.
 • Verder ben je proactief, initiatiefrijk, enthousiast en zelfstandig en beschik je over een groot inlevingsvermogen.
 • Je bent minimaal 5 maanden voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar om écht mee te werken.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Als Stagiair Social Media Marketing maak je deel uit van de afdeling Marketing en sta je in het hart van onze organisatie. Samen met gedreven collega’s werk je aan het positioneren van de merken binnen de Sunshine Group. Korte lijnen, snel schakelen en vooral niet stilzitten is kenmerkend voor deze afdeling. Gegarandeerd afwisselend en leerzaam!

Wat bieden wij jou naast deze snelle omgeving?

 • Een uitdagende en inhoudelijk interessante stage op het gebied van Social Media Marketing binnen een succesvolle outdoor- en kampeerorganisatie die continu in beweging is;
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren;
 • Een passende stagevergoeding;
 • Twee verlofdagen per kalendermaand (naar rato) bij fulltime werken;
 • Als je geen OV-jaarkaart hebt, kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;
 • Een enthousiast, professioneel en gedreven team van collega’s met een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en – last but not least – een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

Bedrijfsprofiel

Sunshine Group B.V. (Sunshine) is een internationaal toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling, productie en verkoop van tent gerelateerde recreatieartikelen. Binnen Sunshine vallen op dit moment 3 merken:

Doréma
Doréma is een toonaangevend merk dat voortenten, luifels en uitbouwen levert voor caravans en campers. Verkoopkantoren zijn Dorema Rekreatie en Doréma Vorzelte GmbH in Doetinchem (NL), Dorema Awnings in Castleford zendingen vinden plaats vanuit het centrale magazijn van DRM Logistics in Doetinchem en vanuit ons magazijn in Castleford. Doréma levert via haar grote dealernetwerk haar producten in heel Europa. www.dorema.nl , www.dorema.co.uk , www.dorema.de , www.dorema.com

Alpenkreuzer
Alpenkreuzer is een legendarisch merk van vouwwagens dat door de Sunshine Group opnieuw op de markt is gebracht. Alpenkreuzer heeft een dealernetwerk in de Benelux waar consumenten de vouwwagens kunnen bekijken en kopen. Alpenkreuzer is in de herfst van 2018 op de Duitse markt geïntroduceerd. www.alpenkreuzer.com

De Waard
Vanaf 16 augustus 2018 presenteren we met trots De Waard als derde label binnen de Sunshine Group. Dit bekende Nederlandse merk heeft een lange en gevestigde geschiedenis in het produceren van hoogwaardige kampeertenten. www.dewaardtenten.nl

Contactgegevens:

Sunshine Group B.V.
Joris Drexhage – Brand Manager Doréma & Alpenkreuzer
j.drexhage@sunshinegroup.nl
06-31 935 375