Loading...

SERVICE MEDEWERKER (0-UREN FLEX)

Ben jij op oproepbasis beschikbaar en ben je fysiek in staat om tenten op te bouwen bij beurzen en diverse klantlocaties? Lees dan hier verder! 

Over ons
Wij zijn de Sunshine Group! We ontwikkelen, produceren en verkopen tenten, voortenten en vouwwagens. Met de merken Doréma, De Waard en Alpenkreuzer zijn we gevestigd in Nederland, Engeland en Duitsland. De productie vindt plaats in onze eigen faciliteiten in Slovenië en Tsjechië. Binnen de gehele groep werken er ±230 medewerkers, waarvan ±35 op ons hoofdkantoor in Doetinchem.

We zijn een informele no-nonsense club met professionals, gedreven door passie voor onze producten. Onze medewerkers zijn betrokken, hands-on, behulpzaam en beschikken over een gezonde dosis humor. We kennen onze markt, geloven in onze producten en met liefde voor kamperen verkopen wij een onvergetelijke beleving voor onze klanten.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de opbouw van diverse beurs- of klantlocaties voor de merken Doréma, de Waard en Alpenkreuzer. Daarnaast, ben je bezig met:

 • Het verzorgen van de op- en afbouw van tenten en vouwwagens in Nederland en Duitsland. Incidenteel en in overleg, kan dit ook plaatsvinden in België, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland;
 • Het zorg dragen voor de juiste inrichting van de bussen, het vervoer en retourneren van de spullen en het controleren van het materiaal op kwaliteit en volledigheid;
 • Klant- of beurslocatie achterlaten naar kwaliteitseisen Sunshine en de tevredenheid van de klant of dealer;
 • Ondersteuning bieden bij diverse (logistieke) klussen in overleg.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die graag in teamverband wil werken. Voor de functie is het tevens van belang dat je fysiek goed in staat bent om tenten op te bouwen en af te breken.

 • Een beschikbaarheid op oproepbasis, in overleg ook in het weekend;
 • Heb je een C-rijbewijs? Dan is dat een mooie bijkomstigheid;
 • Een zelfstandige, flexibele en hands on mentaliteit;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. Duits en Engels is een pré.

Wat bieden wij?

Je komt te werken binnen een groeiende organisatie met informele werksfeer en een echte ‘Can-Do’ mentaliteit. Het betreft een groeiende en professionele onderneming, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. Je standplaats is Doetinchem, van waaruit je ook vertrekt naar andere locaties. Daarnaast bieden we:

 • Een vast uurloon, inclusief vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Personeelskorting, bij de aanschaf van een tent of andere eigen producten;
 • Werkkleding voor alle nodige gelegenheden.

Je bent net als alle vaste medewerkers, onderdeel van het Sunshine Team en hoort er uiteraard ook bij met alle personeelsfeestjes en dergelijke.

Contact

Enthousiast geworden of wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Tessa Smeenk – HR Manager
t.smeenk@sunshinegroup.nl
06-15548127