Loading...

AFSTUDEERSTAGE INDUSTRIEEL PRODUCT ONTWERPEN

Wil jij stage lopen bij een toonaangevende internationale organisatie? En spreekt de vakantie- en vrijetijdsbranche jou aan? Neem dan contact met ons op!

Over ons
Wij zijn de Sunshine Group! Een informele no-nonsense club met professionals, gedreven door passie voor ons product. Onze medewerkers zijn betrokken, hands-on, behulpzaam en beschikken over een gezonde dosis humor. We kennen onze markt, geloven in ons product en verkopen een onvergetelijke beleving voor onze klanten.

De Sunshine Group is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van tent gerelateerde recreatieartikelen. Binnen de Sunshine Group vallen de merken: Doréma (voortenten), Alpenkreuzer (vouwwagens) en De Waard (kampeertenten). Met het hoofdkantoor in Doetinchem, diverse verkoopkantoren en productielocaties in Slovenië en Tsjechië, dragen we zorg voor een grote Europese afzet. Als organisatie willen wij studenten de kans bieden op een interessante, uitdagende en plezierige stageperiode.

Wat zoeken wij?

We hebben binnen onze drie merken diverse mogelijkheden voor de ontwikkeling van een nieuwe tent. We gaan dan ook graag met jou het gesprek aan om te achterhalen waar jouw interesses liggen, om daarbij een leuke en passende opdracht te creëren waarbij je een nieuw design ontwikkelt die nog niet eerder op de markt is gebracht! We zijn daarom op zoek naar:

  • Een gedreven 3e of 4e jaars IPO-student of soortgelijke studierichting;
  • Voor een periode van 5 of 6 maanden, minimaal 4 dagen per week;
  • Interesse of affiniteit in de kampeerbranche;
  • Iemand met een hoge mate van zelfstandigheid, creativiteit, technische inzicht en de drive om dit project tot een goed einde te brengen.

Ook is het handig als je tegen je verlies kunt bij een potje tafeltennis of darten in de pauze 😉

Wat bieden wij?
Als stagiair(e) bij de Sunshine Group ben je echt een onderdeel van de organisatie en leveren wij een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen met de hulp van gedreven collega’s, werk je aan jouw project en krijg je de kans om jouw ideeën daadwerkelijk om te zetten in producten.

Je komt te werken in een internationale werkomgeving met Doetinchem als standplaats.

In overleg, behoort deels thuiswerken ook tot de optie. Je ontvangt een passende stagevergoeding en krijgt de bijbehorende vakantiedagen. Ook kun je elke donderdag kosteloos meedoen aan de gezamenlijke bedrijfsbootcamp onder leiding van een instructeur.

Contact
Wil jij meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen binnen de Sunshine Group? Neem dan contact op met Tessa Smeenk. Samen kijken we graag met je naar een passende mogelijkheid!

Tessa Smeenk – HR Manager
t.smeenk@sunshinegroup.nl
06-15548127