Winnaar kerstborrel
trots op overwinning

Zoals elk jaar vindt er weer een kerstborrel plaats, en dit jaar was het voor het eerst op onze nieuwe locatie van De Waard Tenten in Hattem! Voor de medewerkers vanuit Doetinchem werd een touringcar geregeld, en dat betekende al feest op de weg naar Hattem in de bus!  

Ook bij de bingo is de bal rond

Bij aankomst werd iedereen ontvangen met een glas kerstchampagne om vervolgens met veel gezelligheid aan een bingo te beginnen. Gelukkig kon de kerstman tijd vrij maken in zijn drukke schema om de bingo te begeleiden. Na de eerste, zeer spannende rondes was er de eerste winnaar! Het was aan Dick om de hoofdprijs in ontvangst te nemen, en hij was zeer verheugd: ‘Al jaren speel in bingo. Ik ben er mee opgegroeid en groot liefhebber, maar nog nooit eerder heb ik de hoofdprijs mogen winnen. Dat na al deze jaren ik dit nog mag meemaken!’, alsdus een zeer enthousiaste en terecht winnaar Dick. 

 

Echt kerst: stamppot met bubbels

Aan de inwendige mens werd natuurlijk ook gedacht middels een stampotbuffet. En ‘last but not least’, hoefde men niet met lege handen naar huis en was daar natuurlijk…. à het kerstpakket!