Wilde Westen bedrijfsuitje eindigt
zonder slachtoffers (gelukkig)

Eind september hebben wij ons jaarlijkse bedrijfsuitje weer gehad. Dit jaar was het thema Wilde Westen, en dat zette de boel natuurlijk flink op spanning. Alle cowboys en cowgirls van Sunshine reisde af naar Didam (de Rocky Mountains van de Achterhoek) om twee dagen lang tegen elkaar te strijden voor de felbegeerde hoofdprijs: eeuwige room (en een De Waard paraplu)! 

Vals zingen is best oké

Na een Wild diner werd de bonte avond afgetrapt met het welbekende karaoke. Onder het genot van een drankje konden de topzingers zich melden om hun keelbanden te presenteren aan de rest van de medewerkers. Gelukkig stond de muziek zo hard dat het valse geblèr werd overstemd en niemand er verder écht last van had. 

De strijd der titanen

Na een korte nachtrust, stond de volgende dag het programma alweer klaar waarin de cowboys en cowgirls zich echt moesten bewijzen. Er werden teams gemaakt, en elk team moest tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk munten ter verzamelen. Je raadt het al: het team met de meeste munten mocht de prijs in ontvangst nemen. Gelukkig was volledig dichtgetimmerd zodat er op geen enkele manier vals gespeeld kon worden. Dat gebeurde dan ook zeker niet, waardoor er een terechte winnaar de prijs in ontvangst kan nemen (leuk detail: de schrijver van dit stukje zat in het winnende team). 

Het was genieten!

We een heerlijke lunch en een do-or-die-ronde met op de golfbaan, werden de prijzen verdeeld. We hebben gelachen en genoten, en met een gerust hart kunnen we zeggen: de orde in het Wilde Westen van Didam is weer hersteld!