WAUW!!!
Maar liefst €6.615,- euro hebben we
opgehaald voor Stichting Jaimy❣

Met trots kunnen we melden dat we maar liefst €6.615,- hebben opgehaald voor Stichting Jaimy❣

Na een heerlijke fietstocht hebben we officieel de cheque overhandigd aan Hein van Stichting Jaimy. Dit prachtige bedrag zal gebruikt worden om ontzettend mooie dingen te realiseren voor de kinderen van het Prinses Máxima Centrum.

Logo Trap Voor Toekomst!

Onze fietstocht voor Stichting Jaimy

Op 5 juni 2024 zijn we op de pedalen gestapt voor Stichting Jaimy. Deze stichting zamelt geld in voor onder andere het Prinses Maxima Centrum, met als doel het verblijf van de kinderen wat minder zwaar te maken.

De kracht achter Stichting Jaimy

De drijvende krachten achter Stichting Jaimy zijn Hein en Tonny, de ouders van Jaimy. Na het overlijden van hun zoon hebben zij deze stichting opgericht om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Hun inzet en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig en inspirerend.

1717662434800

Dank aan onze supporters

We willen graag onze speciale dank uitspreken naar alle fietsers van ACSI, Dorema Rekreatie B.V., Sunshine Group, De Waard en Alpenkreuzer. Jullie inzet en enthousiasme hebben bijgedragen aan het succes van deze dag. We hebben samen een fantastische dag gehad! ☀

WhatsApp Image 2024-06-05 at 15.20.21 (2)