Supply Chain Coördinator (40 uur)

Ben jij onze nieuwe Supply Chain Coördinator?

Ben jij sterk in het maken van planningen, het forecasten en ben jij de spil tussen commercie, productie en inkoop? Sluit dan aan bij ons Supply Chain team als Coördinator!

Over ons

Welkom bij de Sunshine Group, waar kamperen een avontuur wordt… Wie zijn wij? Een verzameling van gepassioneerde kampeerliefhebbers met een kloppend hart voor avontuur. De roots van onze organisatie en merken ligt in Nederland, maar onze scheerlijnen strekken zich uit over de hele wereld. Met de merken Doréma, StarCamp, De Waard en Alpenkreuzer is de Sunshine Group gevestigd in Nederland, Engeland en Duitsland. De productie vindt plaats in onze eigen faciliteiten in Slovenië en Tsjechië, waarbij binnen de gehele groep ±250 medewerkers werkzaam zijn.

 

Via onze eigen ervaren mensen en lokale partners brengen wij het plezier van buiten leven naar kampeerders en campings. Wij geloven in meer dan enkel het creëren van tenten: wij creëren emotie! “Think Global, Act Local” is daarbij niet zomaar een slogan voor ons; het is onderdeel van onze identiteit. 

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij er om de productieplanning onder te brengen bij de productiefaciliteiten en deze op te volgen op basis van de data-driven forecasting in afstemming met de afdeling Sales. Je bent intern hèt aanspreekpunt voor de planning van de (voor)tenten en vouwwagens, zowel nationaal als internationaal. Je takenpakket bestaat o.a. uit het:

 • Opstellen, beheren en controleren van alle planningen met de desbetreffende productiefaciliteiten. Dit in afstemming met diverse afdelingen en locaties;
 • Dagdagelijkse afstemming van de verkoopbehoefte en productie output met de diverse productiefaciliteiten en verkoop;
 • Verzorgen van voorraad- en planningsrapportages;
 • Aanmaken van productieorders;
 • In samenwerking met inkoop, het signaleren van en communiceren over risico’s, knelpunten, beschikbaarheid van materialen en het beschikbaar hebben van alternatieven voor een continuïteit in het productieproces.

 

Je standplaats is Doetinchem en naar behoefte breng je ook bezoeken aan de overige (internationale) Sunshine Locaties. Daarnaast zal er een periodiek overleg plaatsvinden op onze locatie in Hattem.

Wie zoeken wij?

Je bent een bouwer en een verbinder, staat stevig in je schoenen en bent gedreven om de organisatie verder te laten groeien en verbeteren. Je bent een analytische aanpakker en floreert in een dynamische werkomgeving vol seizoensinvloeden. Naast jouw sociale skills, beschik je ook over:

 • Een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur richting Logistiek);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende Kennis van forecast systemen en ERP-systemen (voorkeur Navision) en Excel kent voor jou geen geheimen. Bij voorkeur heb je ook ervaring met Lean/Six Sigma;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Welke voordelen bieden wij?

Je komt te werken binnen een groeiende organisatie met informele werksfeer en een echte ‘Can-Do’ mentaliteit. Het betreft een groeiende en professionele onderneming, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. Ook krijg je volop de ruimte om je zowel persoonlijk als in je functie te kunnen ontwikkelen.

En wacht, er is meer! Naast een passend salaris en reiskostenvergoeding hebben we ook een leuk pakket met extra’s voor je:

 • Een te gekke kampeerplek om te werken;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis, met een mogelijkheid tot bijkopen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Wekelijkse bootcamp en bokslessen onder leiding van een instructeur;
 • De meest leuke personeelsuitjes;
 • Een potje darten, rondje wandelen of tafeltennis in de pauzes;
 • Personeelskorting op al onze producten;
 • Bedrijfsfruit – snacken maar, gezond en wel!

Heb je vragen?
Wij beantwoorden ze!

Heb je vragen of ben je super enthousiast over deze job? Laat van je horen!

Tessa Roelofsen – HR Manager – 06-15548127
Denia Zicolella – HR Office manager – 06-11528399
HR@sunshinegroup.nl  

Solliciteren? Leuk!

Laat hier met een druk op de knop, jouw LinkedIn pagina of cv bij ons achter.

Toch nog wat meer weten? Bel of bericht Tessa & Denia gerust voor alle ins & outs.

Reageer met CV

  Reageer met LinkedIn