Inzet
Prinses Máxima centrum

De Sunshine Group zet zich in voor het Prinses Maxima Centrum, een plek van hoop en genezing voor kinderen in hun moedige strijd tegen ziekte.

 

Ons doel is om steun te bieden aan deze jonge helden en hun families en zo bij te dragen aan een gezonde en hoopvolle toekomst. 

Opbrengst

De opbrengst van onze inzet voor het goede doel, gericht op het Prinses Maxima Centrum, zal worden gebruikt voor de aanschaf van Qwiek up’s. Deze apparaten brengen niet alleen afleiding, maar ook stimulatie voor de jonge patiënten tijdens hun verblijf. Samen streven we ernaar om deze Qwiek up’s te introduceren als stralende bronnen van comfort en plezier, waardoor de dagen van de kinderen in het ziekenhuis een beetje lichter worden.

Prinses Máxima Centrum - 5 jarig bestaan

Afgelopen maand zijn 2 medewerkers van ons naar de bijeenkomst van het Prinses Máxima Centrum geweest, ter ere van het vijf jarig bestaan. Een indrukwekkende bijeenkomst die in het teken stond van presteren in teams.

 In de zomer van 2024 organiseren wij met de Sunshine Group weer een inzamelingsactie voor het Prinses Maxima Centrum, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

 

 To be continued….