Bij ons staat vitaliteit centraal!

We zorgen goed voor elkaar, met oog voor de gezondheid en het welzijn van onze geweldige medewerkers. Met onze positieve instelling, maken wij er elke dag weer een feestje van!

Take a break

Pauzes zijn niet alleen voor koffie en de boterham, maar ook voor een stevige wandelsessie. We hebben een gezellige kantine met een dartbord en een tafeltennistafel om die break tot een next level te brengen.  Een gezonde snackoptie is altijd binnen handbereik met ons wekelijkse aanbod van bedrijfsfruit.

Work it baby!

Onze medewerkers kunnen zich lekker laten checken met een Preventief Medisch Onderzoek. Gezondheid op één, toch? Ook zorgen we voor een fijne werkomgeving met hoog-laag bureaus en kun je wekelijks deelnemen aan onze bokslessen en bootcampsessies onder leiding van een instructeur.

Teamwork makes the dream work

Team spirit? Die hebben we in overvloed! We knallen regelmatig eropuit voor sportieve trips. Of we nu de mountainbikes uit de garage halen of trainen voor die 5km, 10km of zelfs 15km – alles is mogelijk! Tijdens onze legendarische bedrijfsuitjes is er altijd wel een vleugje competitie te vinden. Oh, en een beetje ouwehoeren is natuurlijk ook top voor de mind. Keep it real, keep it vital! 🚀